Оторизиран сервиз

Пик Компютър предлага изключително качествен и експресен гаранционен и извънгаранционен сервиз на лаптопи, настолни компютри, монитори, принтери и всички аксесоари свързани с тях. В нашия сервиз винаги ще срещнете добро отношение и експресно обслужване. Поверете Вашия лаптоп, компютър или офис техника в нашите ръце, за да получите най-доброто. ПИК сервиз винаги ще Ви предостави възможно най-изгодното и гъвкаво решение! Пик компютър е оторизиран гаранционен сервиз(или сервизна точка) на ИТ продукти от следните марки: Dell, Acer, Asus, Fujitsu, eMachines, PackardBell, Gateway, LG, HTC, Benq, Xerox, Toshiba. ПИК компютър разполага със сервизи в Пловдив, София и Бургас.

Лизинг за 15 минути

Избирате удобен за вас начин на плащане: в брой, по банка, с карта или лизингово плащане - всеки един от тях, гарниран с експресна доставка. При одобрена поръчка на кредит, куриерът ви посещава на място с необходимите документи и лаптопа ви. Не трябва да посещавате офис, банка или кредитни институция - ние идваме при вас. Лесно, просто и бързо!

15 години традиция

ПИК компютър е вече 15г. на българския пазар. Ние гарантираме, че купувате оригинални продукти и те ще се обслужват от оторизиран сервиз и високо квалифицирани специалисти. Ние сме доставчик и разпространител на над 1500 компонента и консумативи в областта на компютърната и охранителна техника. Имаме дългогодишни отношения с над 20 фирми доставчици, с които ни свързва коректно партньорство, в резултат на което придобихме множество сертификати и отличия - Microsoft Preferred Partner, IBM Business Partner, Intel Product Integrator, Cisco Select Certified Partner, Acer Partner, Xerox Partner, Fujitsu – Siemens partner, ОТОРИЗИРАН ДИЛЪР Asus, Benq, Dell, HP, LG, Toshiba и много други.

Безплатна доставка

При закупуване на стоки от нашия сайт на стойност над 80 лв., доставката е безплатна за градовете, в които имаме представителство - София, Пловдив, Бургас, Варна, Пазарджик, Първомай Във всички останали населени места, при закупуване на стоки на стойност над 350лв, доставката отново е изцяло за наша сметка. Срок на доставка: до 48 часа за цялата страна. Всеки наш продукт се доставя с опцията "БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД". В рамките на 15 минути в присъствието на куриера може да прегледате и тествате вашия нов продукт. Можем да доставим лаптопа ви в рамките на 24 часа. Доставката на аксесоари се осъществява до 48 часа.

30 дни срок за връщане

Да закупите желаната стока, без да се лишавате от удобството на своя дом, без да губите време да обикаляте по магазини, предимството на онлайн търговията. Ние предлагаме още: възможността да разгледате, проверите, пробвате закупеният продукт. Ако по някаква причина той не е това, което сте искали, можете да го върнете в рамките на 30 дни, а ние ще възстановим сумата на покупката или ще можете да я използвате за бъдеща поръчка.

Най-добра цена

Винаги можете да сте сигурни в нас! Ние сме наясно, че освен мощността, качеството, продуктивността на лаптопите, компютрите, таблетите, които търсите, за Вас е важна и цената. Вие, нашите клиенти, нашите приятели сте най-важни за нас. За това ние предлагаме най-изгодните цени, които обаче не е задължително да са най-ниски. Те са Оптимални за търсения продукт. Перфектното съотношение цена/качество.

PC test drive

Когато сте си харесали продукт от нашия сайт; Когато сте се свързали с нас, за да Ви предложим продукт, съответстващ на Вашите нужди; И получите закупения продукт, НО има нещо, което ВИ притеснява: очаквали сте повече производителност; видеокартата не поддържа играта, която играете; не сте се съобразили, че предпочитате матов дисплей…
Не се притеснявайте! Ние Ви предлагаме услугата PC test drive – купете, тествайте и ако не Ви удовлетворява ние ще подменим продукта с отговарящ на изискванията Ви.