Когато искате даден продукт, но нямате възможност да го закупите сега; Когато за сумата, която сте отделили можете да си вземете нещо, което не покрива напълно Вашите изисквания;
Тогава най-логичният избор е да си вземете желаният продукт на разсрочено плащане или кредит. 


Ние винаги сме се стремили да сме Вашият партньор, който да може да отговори на всички Ваши нужди и за това Ви предлагаме изгодните условия на три кредитни финансови институции, а Вие прото трябва да изберете: 

                     

Как се случват нещата:
Харесвате си продукт и кликвате върху бутона "Купи на изплащане". Избирате си оптималната кредитна схема за Вас и попълвате задължителните полета. След като потвърдите Вашата поръчка с кликване на бутона "Изпрати поръчката" ние получаваме попълнената форма, която препращаме на кредитната компания. От там ще направят проверка и ще се свържат с Вас за допълнителни въпроси на телефона, който сте посочили във формата. След одобрение ние ще подготвим два екземпляра на Договор за потребителски кредит, които ще Ви изпратим заедно със стоката на посоченият от Вас адрес. От Вас се иска единствено да прегледате, подпишете и върнете по куриера единия екземпляр от Договора + ксерокопие на личната Ви карта, на която сте написали "Вярно с оригинала" и сте се подписали.
Това е!

Приятно пазаруване!