10-те Най-важни причини - Защо да купите от нас!

 

Никой не Ви дава Повече от нас!

 

 

1. Най-добра цена. Вие получавате Най-добрите цени и най-актуалните Промоции.

  • - Не Ви предлагаме най-евтиното решение, а най-изгодното
  • - Даваме подаръци и правим отстъпки


2. Най-добра Гаранция. Вие получавате най-добрата гаранция, а ако тя не ви е достатъчна - Предлагаме Допълнителна гаранция.

  • - Ние сме и сервиз! Ние не просто продаваме компютри ние разбираме повече за тях: На нас ни се довериха едни от най-известните марки за техен оторизиран сервиз (или серв. точка): Dell, Acer, Asus, Fujitsu, Develop, Xerox, Gateway, Benq, HTC, LG, Packard Bell, eMashines, Tremol и др. Каквото и да се случи с продукт предлаган от нас ние ще се погрижим за него


3. PC Test Drive - тествайте и ако това не "вашият" компютър или лаптоп можете да го върнете. Също така можете да поискате да Ви предоставим няколко различни модела за да можете да решите – кой най-добре Ви подхожда.


4. Безплатна Доставка + Бонус експертна помощ - В градовете, където имаме офиси или магазини ще получите не просто куриер, а специалист от фирмата, който ще ви помогне за всичко.


5. Лизинг за 15 минути. Не трябва да посещавате офис, банка или кредитни институция - ние идваме при вас. Лесно, просто и бързо! При одобрена поръчка на кредит, куриерът ви посещава на място с необходимите документи и вашата поръчка.


6. Застраховка - Всеки лаптоп или копютър може да бъде застахован за да получите максимална сигурност.


7. UPGRADE - Винаги можете да замените наличният си компютър, лаптоп или монитор с по-новия модел с/у доплащане.

  • - Предпазваме Ви от излишни разходи


8. 30 дни срок за връщане. Може да бъдете 100% сигурни в нашата коректност. Ако по някаква причина продуктът не е това, което сте искали, можете да го върнете в рамките на 30 дни, а ние ще възстановим сумата на покупката*(виж пълните условия).


9. Ние Ви даваме повече: Винаги можете да сте сигурни в нас! Ние сме наясно, че освен мощността, качеството, продуктивността на лаптопите, компютрите, таблетите, които търсите, за Вас е важна и цената. Вие, нашите клиенти, нашите приятели сте най-важни за нас. За това ние предлагаме най-изгодните цени. Те са Оптимални за търсения продукт. Перфектното съотношение цена/качество.

  • - Ние Ви изслушваме
  • - Ние Ви разбираме
  • - Участваме в избора заедно с Вас


10. Пик компютър е вече над 15г. на българския пазар. Ние гарантираме, че купувате оригинални продукти и те ще се обслужват от оторизиран сервиз и висококвалифицирани специалисти. Поверете Вашия лаптоп, компютър или офис техника в нашите ръце, за да получите най-доброто. ПИК компютър винаги ще Ви предостави възможно най-изгодното и гъвкаво решение!
Оставаме с вас и след покупката. Ние сме реални хора, които стоят отговорно зад всяка поръчка. Поемаме цялата отговорност за поддръжката и сервиза, така че бързо, лесно и безпроблемно да бъде обслужена.

Вие сте най-важни за нас!