В брой:

Във всеки от нашите офиси приемаме плащане в брой!

Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн:

Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия, като става по сигурен начин, чрез който са защитени данните на потребителя.
Приемаме плащания с всички кредитни и дебитни карти!
- Maestro
- Visa
- Master Card
- American Express (през epay.bg)

Чрез системата на ePay.bg/Микросметка:

Заплащате авансово стойността на покупката, използвайки системата на ePay.bg/ За да заплатиш, чрез ePay.bg Микросметка, е необходимо да имаш регистрация в сайта на ePay.bg

Наложен платеж:

Плащате цената на стоката на куриера или на наш служител ако доставката е в градове, в които имаме офиси. Съдържанието на колета може да се провери, преди да се заплати сумата на куриера.

По банков път:

При избиране на този метод можеш да извършиш банков превод към наша сметка. Издава ви се проформа фактура,по която заплащате сумата. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

На разсрочено плащане:

Ние работим със следните финансови институции:

                     

 

 

Когато харесате някой продукт от нашия сайт и желаете да го закупите на разсрочено плащане, от Вас се иска само да впишете Вашите координати и с Вас ще се свърже представител на съответната компания, за да уточните Вашите желания за срок и размер на вноските. Вие лично можете да се ориентирате в кредитните схеми за всеки отделен продукт. При одобрение ще получите договор от финансовата институция и желания продукт от нас.

Не заплащате нищо в момента!