ПИК компютър, сме вече 15г. на българския пазар!

Екипът на ПИК компютърГарантираме Ви, че купувайки от нас, Вие купувате оригинални продукти, които в бъдеще ще бъдат обслужвани от оторизиран сервиз и високо квалифицирани специалисти. С изминалото време и натрупания опит, в ПИК компютър следваме няколко основни максими, които се отнасят за всеки един наш клиент:

- Оставаме с Вас и след покупката!
- Изслушваме Ви!
- Разбираме Ви!
- Участваме в избора заедно с Вас.
- Предпазваме Ви от излишни разходи.
- Работим по утвърдени стандарти и правила за качество - ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, Сертификат за „Коректна фирма”
- ПИК компютър не Ви предлага най-евтиното решение, а оптималното съотношение качество-цена, съобразено с конкретните Ви нужди и желания.

 

Защо да купите от нас?

Екип

За да се изгради стабилна и наистина работеща фирма през годините, има нужда от здрав "гръбнак". А гръбнакът на една фирма са нейните служители.

В ПИК компютър може да се похвалим с един наистина квалифициран и сплотен екип - двете  най-важни неща за задружната работа.

Георги УрумовЗапочваме, разбира се, с един от двамата отговорни ПИК компютър да съществува и да се грижи така добре и всеотдайно за своите клиенти - Георги Урумов, който е управител на фирмата от самото и съществуване, има завършено висше техническо образование и не е от хората, които обичат да са далеч от офиса и работното си място.

Другият, еднакво виновен за създаването на фирмата, е Петко Караджов. Той е от управителите, които не винаги намирате в офиса, но не защото не обича да работи със своите служители, а защото непрестанно обгрижва всички свои клиенти и не оставя никой обект без надзор.

 

Илиян Андонов

От тук по веригата отиваме към нашият ръководител на сервизната работа и основен организатор на контролирания хаос в офиса - Илиян Андонов. Без него гаранционният и извън гаранционният сервиз нямаше да е това, което е - винаги удобен и максимално изгоден за нашите клиенти. Редом до Илиян, отговорен за качественото обслужване на сектора видеонаблюдение; контрола на достъп и сложните сървърни системи, може да срещнете Ивайло Атанасов. Ако скромността му не бе колкото уменията, може би щяхте да видите негова снимка, но тъй като Иво залага на работата, а не на показността - снимките остават за след работа.

 

Лъчезар ДобревХристина БорисоваТениската на Батман не е случайна! Ако имате нужда от помощ при покупка на нов компютър или се чудите как да забързате старата машина, колегата Лъчезар Добрев ще се притече на помощ. За да стигнете до него обаче, първо трябва да преминете през "момичето отпред" - Христина Борисова - винаги усмихната и лъчезарна, тя ще приеме вашия компютър за ремонт, колкото и да е зле положението. А ако ремонтът ви се забави много /рядко срещано явление, но все пак понякога се случва/, вече ще знаете кого да потърсите.

Естествено, след като си купите нещо, ще трябва да го платите, а затова ще се погрижат двете колежки - Вера Тимонова и Яна Янкова. Ако ги откриете сред купищата фактури, които описват, ще ви вземат всичките пари, но гарантираме, че все още ще си тръгнете с добро настроение! Вера ТимоноваЯна Янкова

Васил ВасилевЗа да се стигне до там да платите, вие трябва да получите нещо в замяна, в по-добрите случаи за нашите клиенти, те получават някаква стока, за която трябва да сме се погрижили добре. Вечно веселия и отговорен Васил Василев е човекът, който ще се погрижи за всички неща, които поръчате. Васето е толкова добър, че спокойно можете да му дадете ключовете за апартамента си, на съхранение при него.

Дойко ДимитровЗареждането на тонери не е за всеки. Това е процес, който изисква, здрави нерви, прецизност и не малка база от познания за касети и принтери. При нас това не е проблем, защото Дойко Димитров е в нашия екип. Плюсът при него, е че по всяко едно време, може да хвърли ръкавиците и да дойде да ви оправи компютъра.

 

 

Когато положението опре до ремонт е лошо... но не и в ПИК компютър. През годините успяхме да изградим екип от квалифицирани специалисти, на които можете да разчитате. Често клиентите не разбират, за едно на пръв поглед просто нещо, какви усилия и време отнема на сервизния техник да поправи даден компютър или лаптоп, но не са и длъжни. Готови сме да направим всичко за нашите клиенти, за да са доволни.Именно за това се доверяваме на нашите колеги в лицето на Мартин Лазаров, Георги Геджов и Никола Пампоров. Те са хората, които са видели всичко, което може да влезне в охлаждането на един лаптоп или компютър! Винаги можете да се опитате да ги изненадате, но нашият съвет е - недейте! Доверете ни се!

Мартин ЛазаровГеорги ГеджовНикола Пампоров

Тъй като изброихме ужасно хубави неща за екипа ни в ПИК компютър, сигурно ще си помислите, че можем да се справим с всичко ... и ще сте прави. Предизвикателството, пред което сме изправени в момента, е да изградим нов, красив и функционален сайт, което, както се оказа, не е толкова лесно. Но мисията се оказва възможна с точния екип "джедаи": Владимир Костов, Валентин Гаджалов, Веселин Иванов. Няма нужда да посочваме, кой е виновен, ако има объркано описание или цена на продукт.

Владимир Костов, Валентин Гаджалов, Веселин Иванов

Истината е, че за да покрием всички нужди на нашите клиенти, няма как да работим само от офиса, затова разчитаме на бързината и способностите, на нашите отзивчиви и в повечето пъти организирани мобилни колеги. Мобилни, не защото не спират да говорят по телефона, а защото дневно се налага да бъдат на няколко места... едновременно. Петко Ангелов и Николай Николаев са добри момчета, господа полицаи, моля ви, не ги глобявайте.

В сектор видеонаблюдение също се изисква висока доза профисионализъм, бърза работа, която не е срам за нашите майстори и качество. От стартирането на работата по всеки един обект до неговото издаване и по-нататъшна поддръжка, можете да разчитате на Радко Атанасов, Николай Кръстев и Димитър Димитров. Страхотен екип, пред който Биг Брадър ряпа да яде!

 

Пламен БахчевановЕлефтерия Калата-Бахчеванова За да е още по-пъстра картинката, ще ви представим и колегите от бургаския офис - Пламен и Елефтерия. Ако при Пламен ще получите най-точния съвет за нов лаптоп или защо ви се е развалил стария компютър, то е сигурно, че при Елефтерия ще си купите нещо ново и ще останете доволни. За разлика от общоприетите изисквания за бургаски "бадки" колегите там ще ви посрещнат винаги с усмивка, готови да ви помогнат. Без техните помощници Иван Димитров и Кристиян Димитров , сервизът в ПИК компютър Бургас нямаше да е същия, затова няма как да не ви запознаем и с тях. 

 

Ние сме представители и оторизиран сервиз на:

 

Имаме дългогодишни отношения с над 20 фирми доставчици, с които ни свързва коректно партньорство, в резултат на което сме придобили множество сертификати и отличия: