Сертификат от ISO 9001:2008

Сертификатът ISO 9001:2008 e най-широко разпространеният и най-разпознаваем начин да представим своята Фирма  като един надежден партньор, който спазва изискванията на международен стандарт на система за управление на качеството.
От изключителна важност за нас е правилното управление на процесите, разбирането на клиентите и техните изисквания.


Сертификат от BS OHSAS

BS OHSAS 18001:2007 e международно признат стандарт, който е разработен с цел да се извършва сертификация от трета независима страна на системи за управление на здравословните и безопасни условия на труд.
Стандартът е приложим към всяка организация, която желае да намали рисковете, свързани със здравето и безопасността на работното място за персонал, доставчици, клиентите и други имащи достъп до него.


Сертификат от „Коректна фирма”

Сертификатът „Коректна фирма” съществува на европейският пазар от 2013 г., а проектът се изпълнява от бургаската фирма ИЦНКМ ЕООД след предварителни наблюдения върху изменението на съществуващите бизнес модели, държанието и реакциите на потребителите.„След провеждане на определени експертизи се съставя иновативна, авторска методика на изследване, на базата на която се определя т. нар. коефициент на мнения. Той представлява цифрена съвкупност от броя негативни мнения за дадена компания, публикувани в Интернет пространството, подсказващи за нейната некоректност и непочтеност”.
Положителният резултат, от друга страна, е достоверен показател за добрия имидж на фирмата и високата удовлетвореност на клиентите, предоставяйки възможност на компанията да получи сертификат за Коректна фирма, както и участие в проекта на организацията.
Сертификатът е сред отличията, издавани не само у нас, но и в много други европейски държави. Чрез него, фирма Пик компютър ООД получи признание за своята безупречна репутация и етикеция на бизнес, както и за коректното си отношение към задълженията спрямо клиентите и контрагентите.


Партньор и оторизиран сервиз на DELL

Dell Inc или „Дел“, е американска корпорация, сред най-големите в света за производство, разпространение и поддръжка на компютри и свързани с тях продукти и услуги.
Седалището на компанията е в Раунд Рок, щата Тексас, САЩ. Тя е основана през 1984 г. в Остин, Тексас от Майкъл Дел като PC Limited. От 1988 г. се нарича Dell Computer, а от 2003 г. — Dell, Inc.Dell изработва всякакви видове настолни и преносими персонални компютри, мрежово оборудване, сървъри, устройства за съхраняване на данни и други.


Сертификат от Майкрософт България

Майкрософт България представя този сертификат на ПИК КОМПЮТЪРС като потвърждение за партньорството по програмата Microsoft Partner Program.
Microsoft Corporation е американска транснационална компания, основана през 1975 г. от Бил Гейтс и Пол Алън, развиваща дейност в областта на компютърните технологии и разработката на софтуер. Седалището ѝ е разположено в гр. Редмънд, САЩ, най-известните ѝ продукти са операционната система Windows и пакетът от текстообработващи програми Microsoft Office.


Сертификат от NTEL

Интел (Intel Corporation) е базирана в град Санта Клара, щата Калифорния, САЩ мултинационална корпорация, известна най-вече с производството на микропроцесори и специализирани интегрални схеми. Фирменото име е съкращение от INTegrated Electronics. Интел е производител на мрежови карти, чипсети за системни платки, компютърни компоненти и други устройства. Интел разработва изследователски проекти във всички области на полупроводниковата промишленост.
Интел е основана през 1968 г. Към края на 90-те години Интел е вече една от най-големите и най-успешните корпорации в света, въпреки че жестоката конкуренция в полупроводниковата индустрия е влошила до известна степен нейната позиция към настоящия момент.


Сертификат от Acer Point Partner

Acer Incorporated е многонационална компания, производител на хардуер, базирана в Тайпей, о. Тайван . Компанията е 2-ят по продажби в света (вкл. и в България) компютърен производител и не крие сериозните си амбиции за 1-во място. През последните години Acer първи прилагат нови технологии, съчетани с високо качество и ниски цени.


Сертификат от CISCO

„Сиско Системс“ (Cisco Systems, Inc.), по-често съкратено като „Сиско“, е американска транснационална компания, с централен офис в Сан Хосе, Калифорния.Основана е през 1984 г. в Сан Франциско, Калифорния (от където произлиза името, както и логото на компанията, изобразяващо известния мост Голдън гейт).
Проектира и продава електроника за потребители, мрежови, комуникационни и гласови технологии и услуги. Тя е измежду най-успешните компании за информационни технологии в епохата на Интернет. Компанията е сред най-големите производители на телекомуникационни съоръжения в световен мащаб, като голяма част от маршрутизиращото оборудване, което се използва в Интернет, днес се произвежда от Cisco.


Сертификат от Xerox

Xerox Corporation ,е американска корпорация сред световните лидери в областта на печатните технологии и управлението на документи, пионер на масовото производство на копирни машини.
За повече от половин век, Xerox е лидер в документ-технологиите и услуги. Чрез придобиването на Affiliated Computer Services, сега са от водещите предприятия в света за бизнес процеси и управление на документи.